Een aanbouw voor levensloopbestendig wonen

Rated 5 out of 5
9 juli 2023

Door tussenkomst van architect Frank Maassen zijn wij in contact gekomen met Erwin Fransen. Doel was het realiseren van een aanbouw aan onze woning. Kort omschreven: een nieuwe (slaap)kamer, badkamer en het vervangen van de oude garage.

Na enkele gesprekken en een uitgebreide offerte is opdracht verleend voor dit werk. En hier hebben wij geen spijt van gehad. Erwin is een vakman, zorgt dat benodigde materialen op tijd beschikbaar zijn en (vak-)mensen op het juiste moment hun werk konden doen. Niet onbelangrijk: het offertebedrag is niet overschreden.

Al met al zijn wij zeer tevreden over hetgeen Erwin samen met mensen uit zijn netwerk hebben gerealiseerd, waarbij niet onvermeld mag blijven dat Erwin contactueel een heel prettige man is.

Wij zijn zeer gelukkig met onze levensloopbestendige woning en hopen hier samen oud te kunnen worden.

Meta en Eddie van Hattum

Een echte vakman

Rated 5 out of 5
18 mei 2023

Erwin is een echte vakman, die goed met je meedenkt als je bouw-of verbouwingsplanning hebt.

Pamela

Prachtige aanbouw en geen verrassingen achteraf!

Rated 5 out of 5
11 oktober 2022

Onze aanbouw is prachtig geworden dankzij de deskundigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit van Erwin. Tijdens het proces luisterde hij naar onze wensen en kwam met goede ideeën en oplossingen. Erwin is transparant in de stappen die er genomen moeten worden en zeker geen verassingen achteraf; ook zijn offerte was zeer gedetailleerd. Hij heeft de bouw van A tot Z begeleid en werkt met deskundig en secuur personeel. Kortom, we zijn erg tevreden met onze keuze voor Erwin en bevelen hem ten zeerste aan.

Nicole

Geef jouw mening

Neem vandaag nog contact op

Wij kijken samen graag naar de opties en mogelijkheden.
Wij doen wat we beloven; u verrassen en kwaliteit leveren, telkens weer!